Tijd voor een nieuwe koffiemachine op de zaak? Koffiemerk Mocca d'Or selecteert de vier beste koffieapparaten voor op kantoor.
Nuova Simonelli Prontobar
Een van de favorieten is de Nuova Simonelli Prontobar. Deze volautomatische koffiemachines is een hoogwaardige machine, die eenvoudig in gebruik is. Deze machine maakt gebruikt van verse koffiebonen en verse melk, waardoor de kop koffie altijd ideaal smaakt. Het apparaat heeft twee reservoirs voor koffiebonen, bijvoorbeeld één voor espresso en één voor lungo. Wij adviseren deze koffiemachine voor kantoren tot veertig werknemers.
Bekijk alle type koffiemachines van Nuova Simonelli
Animo Optibean

Een ander populair apparaat is de Animo Optibean. Het industriële, strakke design valt direct op. Niet voor niets won Animo in 2011 de Good Industrial Design Award. In 25 seconden zet de Animo Optibean een vers kopje koffie. Het grote verschil met de Prontobar is dat de Optibean één reservoir voor koffiebonen heeft. Wel is de Optibean zeer zuinig met Energielabel A+ en is de LED-verlichting op het apparaat in te stellen. KLM-blauw of Mocca d'Or-rood? Het kan makkelijk aangepast worden!
Carimali DF22
De Carimali FD22 is de perfecte koffiemachine voor op grotere kantoren. Je kunt tegelijktijdig niet één of twee, maar vier (!!) koppen okffie bereiden.De capaciteit van deze machine is 360 koppen espresso en koffie per uur. Stel, je hebt 360 collega's en ze willen ieder uur een kopje koffie drinken? Dat kan! Deze koffiemachine heeft een ingebouwde cappuccino-opschuimer en een optie voor cafeïnevrije koffie. En niet onbelangrijk: de Carimali FC22 is ook nog eens gemakkelijk in gebruik.
Bekijk alle type koffiemachines van Carmali
Victoria Aduiro - Black Eagle
Het laatste apparaat dat we graag willen uitlichten is de Black Eagle van Victoria Aduiro. Dit indrukwekkende apparaat bestaat uit drie groepen. Deze koffiemachine is geschikt voor grotere bedrijven met een eigen restaurant of lunchbar. De Black Eagle moet namelijk benieuwd worden door een professional, bijvoorbeeld een in house-cateraar die een baristacursus heeft gevolgd. De kwaliteit van de koffie is uitmuntend. De 'Gravimetric'-technologie zorgt voor de perfecte dosering en een uitstekende thermische stabiliteit.