Ontdek onze nieuwste Limited Edition koffie: de El Salvador! Deze 100% Arabica koffie is een natural koffie en is met haar zoete en frutige tonen een heerlijke koffie voor ieder moment! Deze koffie is daarnaast ook heerlijk in melkvariaties! 

Finca La Alpina

Finca La Alpina ligt boven de Chaparastique-vulkaan, in het de regio San Miguel, in de gemeente Chinameca.

Op deze boerderij van 148 hectare, waarvan 142 hectare bestemd is voor koffie, verbouwt Cyrille Beraud verschillende koffievariëteiten in de schaduw van mango-, bananen-, laurier-, pepeto- en tamborbomen: de Pacamara, Bourbon, Catuai, Costa Rica 95, Anacafé 14 en Catimor. 

Onze El Salvador is een Arabica Bourbon. Deze "voorouderlijke rode bourbon" werd meer dan 50 jaar geleden geplant op de hoogste hoogten van de boerderij, waar Cyrille Beraud ook cacao verbouwt.

 

El Salvador Chaparastique

Onze El Salvador is fruitig en zoet van smaak en heeft een SCA score van 84. Deze Arabica Bourbon is een natural koffie en wordt met de hand geplukt in de maanden december tot en met februari. 

Wanneer je deze koffie drinkt proef je zoete tonen van amandelspijs, blauwe bessen en honing. Deze koffie is heerlijk als espresso, maar helemaal lekker als bijvoorbeeld cappuccino of flat white. 

Benieuwd naar deze koffie? Bestel deze dan vooral online of neem contact met ons op.