Lattiz 2.0

Lattiz® 2.0 is dé revolutie voor melkschuim in de horeca, speciaal ontwikkeld voor professionals. De beste kwaliteit melkschuim met de snelheid van 1 druk op de knop. Door de innovatieve schuimtechniek gegarandeerd constant en perfect egaal crèmig melkschuim. De ‘karamelkleurige traktatie’ waar uw klant graag iets meer voor over heeft.

Staat de Lattiz lang stil?

Dan moet deze geleegd worden. Is dit niet mogelijk, volg dan de volgende stappen:

  1. Open de klep en zet de machine aan of haal deze uit slaapmodus.
  2. Controleer of er een Bag In Box Lattiz (BIB) in de machine zit of plaats een gebruikte BIB in de machine (deze BIB mag reeds verlopen zijn)
  3. Plaats een kan onder de uitgifte.
  4. Na het opwarmen zal de machine vragen om een spoeling, voer deze spoeling uit, de machine zal nu 10 seconden gaan spoelen.
  5. Voer nu nogmaals een spoeling uit.
  6. Als de machine klaar is met spoelen kunt u de machine weer uit zetten.
  7. Leeg de kan en maak deze schoon.

Voer deze bovenstaande punten indien mogelijk wekelijks uit. Voor deze instructie kan gebruik worden gemaakt van een reeds geopende BIB. Met een verlopen BIB kan de machine nog altijd gespoeld worden. Het devies is om niet een nieuwe BIB te plaatsen tijdens de gesloten periode.